Sari la conținut

Andra ioana matei

Născută la data de 22 iunie 1993 în orașul Suceava, a urmat cursurile Colegiului Național „Petru Rareș” din Suceava, iar mai apoi a absolvit Facultatea de Litere, specializarea Română-Spaniolă, din cadrul Universității din București.

Debutul său a avut loc la festivalul-concurs „Din bătrâni, din oameni buni”, difuzat pe TVR Iași, unde a obținut premiul Televiziunii Române, înmânat chiar de distinsa doamnă Elise Stan. De la debut și până în prezent a câștigat 6 trofee și 3 premii foarte importante la marile festivaluri de folclor din țară.

A urcat pe marile scene din România participând în cadrul marilor festivaluri de folclor, unde a obținut și premii: „Maria Tănase”, „Maria Lătărețu”, „Strugurele de Aur”, „Vară, vară, primăvară”, „Pe deal la Teleormănel”, „Cânt și joc pe Hârtibaci”, „Datini”, „Mureșule, apă lină”, „Ponoare, Ponoare”, „Cântecul de dragoste de-a lungul Dunării”, numeroase spectacole organizate de Televiziunea Română și Sala Radio.

Vocea ei s-a auzit în cadrul celor mai importante emisiuni TV din țară dar si la sute de evenimente private incantand publicul cu prezenta sa si voie buna.

*Solista poate canta cu formatie live cat si cu negative, nu se incadreaza in pachetele recomandate, pentru oferta personalizata va rugam sa ne contactati.