Sari la conținut

Muzica de nunta - Formatii nunta

Seriozitatea si profesionalismul cu  care venim în întampinarea fiecaruia dintre clientii nostri si multitudinea de posibilitati pe care o oferim in alegerea solistilor(atat de muzica populara cat si usoara), ne claseaza in topul preferintelor acestora.
Ne mandrim cu un colectiv de profesionisti, specializati in diverse genuri muzicale incepand de la muzica populara traditional romaneasca din toate zonele tarii, pana la cover-uri, balade, jazz, café-concert, etc.

Cauti o formatie de nunta? Formatia LIVE BAND are la baza formula tarafului de nunta instrumentistii putand acompania atat solisti de muzica populara cat si solisti de muzica usoara/cover. Repertoriul formatiei a fost adaptat in conformitate cu evolutia pietei  muzicale. Astfel, muzica abordata este atat muzica populara si lautareasca, dar au fost introduse si  piese din  noi stiluri: muzica usoara, caffe-concert, muzica ambientala, rock si altele. Fiecare client are posibilitatea sa aleaga de la unul pana la 4 sau 5 solisti preferati.

Programari rapide

Chiar daca pregatesti totul pe ultima suta de metri noi te putem ajuta.

preturi personalizate

Preturi personalizate in functie de data si serviciile dorite.

Pachete si oferte promotionale

Pachete special realizate pentru orice eveiment.

5
ani experienta
25
prioecte finalizate
0 %
recenzii pozitive