Sari la conținut

Ursitoare Botez

Ursitoarea este o fiinţă imaginară din mitologia românească, despre care se crede că are darul de a hotărî soarta omului de la naştere.

Ursitoarele au fost preluate din mitologia greacă unde erau denumite Moirae.

Prin tradiţie, ursitoarele sunt trei femei considerate a fi înlocuitoarele mamei. Sunt spirite care pot fi auzite câteodată, dar nu văzute.

Un spectacol original, amuzant, adaptat pentru zilele noastre, interpretat de 3 actrite profesioniste, imbracate in costume de epoca, medievale, originale.

Intregul program artistic este ca o mica piesa de teatru de 30 minute presarat cu momente de dans medieval, in care personajele principale sunt membrii familiei impreuna cu sarbatoritul/sarbatorita.

Chiar daca pregatesti totul pe ultima suta de metri noi te putem ajuta.

Preturi personalizate in functie de data si serviciile dorite.

Pachete special realizate pentru orice eveiment.

5
ani experienta
25
prioecte finalizate
0 %
recenzii pozitive
“Iti multumim pentru tot! Toata formatia a fost de nota 10! Toni, Pompiliu, Paul, Elena si Anuta. Oameni deosebiti, cu bun simt si cu chef de distracție. Au facut o atmosfera foarte frumoasa, toti invitații i-au lăudat:).”
Adi
“Buna seara. Am avut nunta pe 22 august. Totul a iesit impecabil, felicitari! Va multumesc! Anastasia a fost senzatia serii, sa aveti grija de ea. Este AUR 🙂 Multumim mult!”
Dragostin Alexandru