Sari la conținut

Aranjamente Florale

Momentele unice si fericite trebuie celebrate cu rafinament si eleganta iar in completarea acestora aranjamentele florale sofisticate, capabile să amplifice emoții puternice.

Echipa noastră de designeri iscusiți pot realiza decoruri pentru sala, biserica, buchete mireasa, nasa, concarde, aranajamnete pentru lumanari, panouri florale, etc tinand cont de cerintele si tematica evenimentului.

Chiar daca pregatesti totul pe ultima suta de metri noi te putem ajuta.

Preturi personalizate in functie de data si serviciile dorite.

Pachete special realizate pentru orice eveiment.

5
ani experienta
25
prioecte finalizate
0 %
recenzii pozitive
“Iti multumim pentru tot! Toata formatia a fost de nota 10! Toni, Pompiliu, Paul, Elena si Anuta. Oameni deosebiti, cu bun simt si cu chef de distracție. Au facut o atmosfera foarte frumoasa, toti invitații i-au lăudat:).”
Adi
“Buna seara. Am avut nunta pe 22 august. Totul a iesit impecabil, felicitari! Va multumesc! Anastasia a fost senzatia serii, sa aveti grija de ea. Este AUR 🙂 Multumim mult!”
Dragostin Alexandru
Buna ziua , voiam sa va multumim pentru tot , am fost foarte multumiti atat de muzica cat si de foto-video . Noi ne am distrat maxim , ne a placut foarte mult cum au cantat toti si toata lumea ne a laudat pe Sebi in mod special . Abia asteptam sa vedem pozele si video . Multumim inca o data si tinem legatura . O zi frumoasa !
19 August 2023 CERNICA