Sari la conținut

Dansatori

Dansatorii profesionisti vor da un plus de rafinament petrecerii!

Populara
dansuri-moderne
Dansuri de societate
Grecesti

Dansatori profesionisti

Dansatori profesionisti, tineri dar experimentati in urma multiplelor concursuri nationale si internationale, vor fi o pata de culoare si rafinament la petrecere atat prin look-ul lor extravagant si elegant, cat si prin dansurile speciale.
Va punem la dispozitie mai multe pachete de dansuri adaptate in functie de spatiul de dans si de timpul alocat acestor show-uri. 

Dansatorii profesionisti au un program dinamic in cadrul evenimentului ce include coregrafie ( dansuri populare traditionale romanesti, dansuri moderne de societate, dansuri traditionale grecesti sau cabaret ) cat si interactiune cu invitatii.

 

Programari rapide

Pachete si oferte promotionale

5
ani experienta
25
prioecte finalizate
0 %
recenzii pozitive
Din punctul meu de vedere, dansatorii de muzică de la nunta au fost absolut uimitori! Au reușit să captureze energia și entuziasmul oamenilor prezenți în sală și să facă ca toată lumea să se ridice de pe scaune și să se alăture în dans.
Adela & Mihai
Dansurile grecesti prezentate la nunta organizata cu ajutorul formatiinunta.com au fost absolut minunate! Am fost incantat sa vad traditionalismul si eleganta cu care dansatorii si-au executat miscarile, iar muzica a fost cu adevarat captivanta.
DIANA & ANDREI

Foloseste formularul de contact si te vom contacta in cel mai scurt timp