Sari la conținut

Andrei

Andrei Neagu este un tânăr compozitor şi cântăreţ. La 10 ani studiază chitară la şcoală de Arte din Piteşti (oraşul său natal). La 17 ani începe să participle la diverse festivaluri de muzică uşoară. La primul festival la care participa, câştigă Marele Trofeu primind 10 pe linie de la juriul în care se aflau şi Monica Anghel sau Silvia Dumitrescu.

La 18 ani se mută la Bucureşti începând cursuri de canto. Tot atunci începe să aibă diverse gig-uri prin localurile din capitală. În 2013 pariticpă că backing vocal la Eurovision alături de trupa Mosquito, cu piesa “Feel The Same”, iar în 2014 participă ca artist solo, cu piesa “Missing Your Face”. Tot în acelaşi an, produce pentru raku câteva piese de pe ultimul său album.

Muzician versatil, compozitor, fost concurent la Vocea Romaniei si X Factor si pasionat de artă, Andrei si-a dedicat cei 29 de ani parcursi pana acum muzicii si compoziției. În prezent, artistul activează în câteva locaţii din capitală şi compune muzică pentru proiectul personal dar şi pentru diverşi artişti.

Andrei emană multă energie şi reuşeşte să creeze un show muzical de excepţie în orice împrejurare, fiind alegerea perfectă pentru evenimentul tău privat!

*Solistul se incadreaza in pachetele recomandate atat cu formatie live cat si programe cu negativ.