Daniela Safta

*Solista poate canta cu formatie live cat si cu negative, nu se incadreaza in pachetele recomandate, pentru oferta personalizate va rugam sa ne contactati.

DANIELA SAFTA interpretă (din zona Gorjului dar locuiește in București) foarte apreciată și iubită de public, s-a făcut remarcată prin cîntecele sale cu teme bine alese (suflet, dragoste si voie bună) multe avand în prim plan Nunta Romanescă dar și prin prezența scenică impecabilă . Artista imbracă de fiecare dată cu mare drag costumul popular și îl pune in valoare cu chipul frumos conturat și ochii săi albaștri.

DANIELA SAFTA are un repetoriu foarte bogat și abordează cu ușurință multe genuri muzicale plecand de la cantecul popular, romanța, vals, tangou și cantece de petrecere. Acolo unde este prezentă artista, Daniela Safta se creează o amtosferă de veselie,bucurie iar voia bună este la ea acasă.

Locul său, printre cei mai iubiți artiști și l-a caștigat prin perseverența și seriozitatea de-a lungul anilor dar și prin respectul față de publicul său aducandu-le mereu cantece noi spre audiție/vizionare. Are pe pața muzicală și cateva albume dintre care amintim: 1. ” De dragoste și dor” 2. ”Om frumos cu vorbe bune” 3. „Ăsta-i cantec pentru nașu” 4. „La mulți ani, hai noroc!” Dar și multe compilații alături de indrăgiți artiști cum ar fi- Daniela Safta, Nicu Paleru, Emilia Ghinescu ( Așii muzicii populare) , Daniela Gyorfi, Cristian Rizescu ș.a

Îndrăgita interpretă DANIELA SAFTA a participat la multe festivaluri concurs unde a obținut numeroase premii fapt ce a făcut să fie apreciată și de oameni de specialitate. Are imprimări in arhiva Radiodufuziuni Romane și a colaborat cu mai toate televiziunile –Favorit tv, Tvr, Pro tv,Antena 1, Kanal D, Prima Tv, Etno tv,ș.a.

Dacă v-am făcut curioși, să o cunoașteți și ascultați pe indrăgita interpretă DANIELA SAFTA, aveți o singură opțiune- să o invitați la un eveniment frumos din viața dv-stră să vă incante așa cum numai artista știe cu cantecele sale.