Sari la conținut

Anuta Arghiroi

Anuta Arghiroi, cantareata de muzica populara si castigatoare a premiului I la Festivalul de la Mamaia, are un repertoriu foarte bogat cules din toate zonele tarii.

Avand cel mai aproape de suflet cantecul oltenesc si muntenesc, artista insasi se declara un exponent al folclorului din zona Teleormanului, fiind o interpreta de exceptie a acestui stil regional.

In afara de muzica populara, domeniu in care Anuta Arghiroi, multumita talentului si dedicatiei cu care canta, a devenit un artist consacrat, din ce in ce mai iubit si mai apreciat de catre public, tanara artista cocheteaza si cu muzica usoara. Intotdeauna Anuta a surprins in mod placut, depasind orice asteptare prin taria cu care canta, prin bucuria pe care o transmite publicului prin cantecele ei, prin modul in care, ca nimeni altcineva reuseste sa insufleteasca orice petrecere.

La Anuta Arghiroi cantecul specific muntenesc, muzica de nunta, portul popular au fost mereu incununate de talent si de pasiune si atat de apreciate de ascultatori, din toate categoriile sociale si din toate zonele tarii. Muzica de petrecere, fie la nunta, fie la botez sau orice alta ocazie de a sarbatorii ajunge pana in inimile ascultatorilor, scuccesul fiind 100% garantat.

Toate aceste lucruri fac din Anuta Arghiroi una din cele mai indragite interprete de muzica populara ale momentului si una din cele mai bune voci tinere ale muzicii muntenesti.

*Solista se incadreaza in pachetele recomandate (speciale) atat cu formatie live cat si programe cu negativ.