Sari la conținut

Eliza & CoverBand

Eliza & CoverBand abordeaza cele mai cunoscute piese internationale si nationale. Stilurile difera: de la pop-rock, rock, reggae, la muzica usoara romaneasca, r&b sau jazz, muzica de nunta, sau chiar lautareasca.

Proiectul Eliza & CoverBand a luat fiinta in vara anului 2013, iar de atunci bandul este prezent pe scena muzicala a cluburilor din Bucuresti dar si la evenimente private (nunti, botezuri, petreceri de firma, majorate).

Membri trupei sunt muzicieni cu foarte multa experienta de scena, avand colaborari diverse de-a lungul timpului, aparitii tv, premii la concursuri nationale si internationale de profil, iar cei doi solisti au participat la emisiunea-concurs Vocea Romaniei.

Show-urile lor se bazeaza pe interpretarea celor mai cunoscute piese nationale si internationale ale artistilor deja cunoscuti, repertoriul bandului fiind unul foarte vast, de la pop-rock, reggae, rock, la muzica usoara romaneasca, r&b sau jazz.
In 2017 au participat la Selectia Nationala – Eurovision, alaturi de Elizé, unde au ajuns pana in semifinalele concursului cu melodia “Fara bariere”.