Sari la conținut

Maria Stepovenco

“Muzica este glasul care vine din tine”, asa defineste acest termen, cantareata si profesoara Maria Stepovenco, nascuta la 30 iulie 1985 in Republica Moldova, isi incepe activitatea muzicala la varsta de zece ani in calitate de solista a Studioului Muzical Coral “Lia Ciocarlia” din Chisinau, sustinanad numeroase concerte in tara si strainatate timp de cinci ani. Isi continua studiile muzicale la Liceul de Muzica “Dinu Lipatti” din Bucuresti, apoi la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti la sectia Canto. 

Este lauriata a mai multor concursuri nationale, colaboreaza diversi compozitori din tara si strainatate. In 2013, obtine Premiul de Vocalitate la concursul de opereta, musical si muzica de film Ion Dacian,din cadrul festivalului “Viata e frumoasa”.
Alaturi de eleva si buna sa prietena Madalina Dumitru, cunoscuta sub numele de scena Mellina,interpreta hitului “ Poza de album” devine fondatoare a scolii de canto “TRA-LA -LA SCHOOL” in toamna anului 2015. Sustine mai mult de 400 spectacole si evenimente private in tara si strainatate. 

Participa in calitate de interpret vocal la emisiunea ”Nunti de poveste” difuzata pe Prima TV, IN 2015. In 2017 octombrie se lanseaza in muzica cu piesa “Inger” care a intrat in grila de difuzare a postului de radio National Fm si a altor radiouri locale.
In 2018 lanseaza cel de-al doilea single “Povesti” difuzat de Timisoara FM, Puls FM etc. Urmeaza ca in luna martie 2019 sa lanseze o alta proprie compozitie “Despre tine mama”, iar la 13 septembrie 2019 lanseaza piesa “Armonie”, fiind printre primele piese difuzate in a doua saptamana din septembrie pe Radio Timisoara FM, “Noroc Fm Moldova” pe “Noroc TV Moldova” si alte statii de radio online din tara.

Repertoriul abordat cuprinde o gama larga de stiluri si genuri muzicale de la pop-opera pana la pop,pop rock, jazz, crossover si chiar unele bucati din repertoriul focloric, astfel incat interpreta putandu-se adapta la orice gen de eveniment la care sunt solicitate genurile muzicale mentionate, satisfacand diverse categorii de public.

*se incadreaza in pachetele recomandate cu formatie si negativ