Ariana

Ma simt foarte norocoasa ca m-an nascut in Brasov (Romania), in ziua de 27 octombrie, 1985. Am inceput sa cant la varsta de 6 ani, iar totul a devenit serios dupa ce m-am inscris la Palatul Copiilor, sectia Canto-muzica usoara, timp in care am urcat, pentru prima oara, pe o scena adevarata, luand parte la diverse festivaluri si concursuri de muzica.

In 2004 castigam primul concurs de muzica in Codlea, Brasov, Romania. Dupa absolvirea liceului, m-am inscris la Casa de Cultura a Studentilor, Brasov, continuand activitatile muzicale, 2004-2008. In 2007 am obtinut locul al-III-lea la Festivalul de Muzica, “Student Star”, din Iasi si locul al-II-lea la alt Festival de Muzica, din Bistrita. In 2008, am fost premiata cu locul I, la cel mai cunoscut Festival de Muzica din Brasov, “Gaudeamus”.

Intre anii 2008-2012, am urmat cursurile de muzica usoara ale Scolii Populare de Muzica din Brasov.

2009-2012 sunt anii Facultatii de muzica, sectia pedagogie muzicala, Brasov.
Anul 2012 a fost pe mine un an al schimbarii pe plan muzical, schimbare pe nume Dana Dorian, o profesoara de exceptie de la care iau lectii de canto si in prezent. O alta schimbare este ca m-am mutat definitiv in Bucuresti.
In anul 2013 fac cunostinta cu scena Festivalului International de Moda “Premio Moda” din Matera, Italia, unde am interpetat doua melodii celebre.

A mai urmat o prezenta la preselectia Eurovision 2013 si alte aparitii mass-media.

In 2015, am colaborat cu Alexandru Nuca si a luat nastere piesa “Blue Sky, red sky”

In prezent, imi desfasor activitatea muzicala la evenimente private si in diverse locatii publice. Iubesc ceea ce fac si ma reprezinta.