Sari la conținut

Iulia Geanovu

geanovu33

Născută la 21 martie 1996, în Slătioara Vâlcii, un loc binecuvântat cu oameni frumoși la chip și suflet, cunoscut îndeosebi prin pana maestrului Dinu Săraru, Iulia-Elena G, este o tânără interpretă cu incontestabile valențe muzicale, o voce caldă și dulce, pe care odată ce ai ascultat-o, e imposibil să nu o reții.

Încă din copilarie, a fost fascinată de tradițiile și obiceiurile locurilor natale și a deprins tainele cântecului popular de la bunicii ei, cântec pe care îl duce mai departe cu mândria specifică olteanului. Talentul i-a fost confirmat în nenumărate rânduri, la Festivalurile Naționale de Folclor, unde a obținut numeroase premii, bucurându-se de aplauzele și aprecierile publicului, grație autenticității pieselor și calității interpretării. Totodată, o recomandă aparițiile în emisiunile, spectacolele și evenimentele de gen.Absolventă a Liceului de Arte „Marin Sorescu”, din Craiova și a Universității de Muzică din Bucuresti, secția pedagogie muzicală.

Perfecționistă din fire și foarte ambițioasă, tinde mereu către evoluție, obiectivul ei fiind acela de a se număra printre vocile de referință ale folclorului românesc. Fie că vă transpune în lirismul doinei sau baladei românești, prin sensibilitatea caracteristică interpretării ei sau vă bucură inimile prin horele, sârbele și cântecele de joc, Iulia-Elena Geanovu, va ajunge cu siguranță la sufletul dvs.!

*Solista se incadreaza in pachetele recomandate (speciale) cu formatie live.