formatii muzica nunta formatii muzica nunta
  • Cvartet Arpeggione, Muzica nunta, Formatii nunta, pe Twitter
  • Cvartet Arpeggione, Muzica nunta, Formatii nunta, pe Facebook
  • Cvartet, Arpeggione, Muzica nunta, Formatii nunta, DJ, foto, video, dansatori, taraf, nunti, botezuri
  • Retele de socializare
Informatii Contact:  0751 030 020

Taraful Voicu

Taraful Nicu Sutic

Taraful Nicu Sutic

TARAFUL NICU ŞUTIC
(format din membri ai Ansamblului Ciocârlia)


Membri: solistă muzica populara, solista muzica usoara, solist, vioară, pian electric, saxofon,
acordeon, clarinet, tambal, contrabas, nai, dj.
Repertoriu: muzica de petrecere, muzica, lăutărească, populară.

Taraful NICU SUTIC este format din membri ai Ansamblurilor Folclorice Cununa Carpatilor si Ciocarlia si are in componenta: solist/solista vocal, vioara, clape, clarinet/saxofon, acordeon, tambal, contrabas.

Taraful Nicu Sutic abordeaza un repertoriu foarte vast si variat, muzica populara si de petrecere din toate zonele tarii si piese traditionale internationale.

Ansamblul folcloric „CUNUNA CARPATILOR” a luat fiinta în anul 1947, având în componenta sa tineri artisti – instrumentisti, dansatori, solisti vocali – care sub conducerea competenta a unor specialisti au pregatit si prezentat pe parcursul anilor numeroase spectacole de o incontestabila valoare artistica, ce le-au facilitat trecerea de la statutul de amatori la cel de ansamblu profesionist.

Calitatea artistica a spectacolelor, varietatea repertoriala, cromatica costumelor, maiestria interpretativa au facut ca Ansamblul folcloric „CUNUNA CARATILOR” sa reprezinte cu succes folclorul românesc cu a sa spiritualitate în formele cele mai autentice, pe scene din: Europa, Asia, S.U.A., Africa.

Orchestra de muzica populara alcatuita din tineri interpreti ai instrumentelor folclorice traditionale – abordeaza un repertoriu variat, acoperind toate zonele folclorice ale tarii. Orchestra de muzica populara a realizat numeroase înregistrari la radio si televiziune, discuri si CD-uri.

Ansamblul Artistic Ciocarlia deţine cea mai îndelungată prezenţă folclorică românească. Repertoriul „Ciocârliei” cuprinde piese vocale, instrumentale, orchestrale şi de balet din toate zonele folclorice ale României. Astăzi, membrii ansamblului, sunt prezenţi, prin spectacole şi concerte, pe scenele Bucureştiului şi ale ţării precum şi la recepţii în onoarea unor delegaţii şi personalităţi ale vieţii politice şi sociale din ţară şi din străinătate. Ansamblul efectuează numeroase turnee peste hotare, lăsând peste tot o excelentă impresie artistică. În ultimii cinci ani, a întreprins turnee în Franţa, Belgia şi Germania (2001), Grecia, Iugoslavia şi Ungaria (2002).

Muzica nunta: Taraful Nicu Sutic si solista Adriana Mihalcea 

nunta1 nunta3
nunta3

nunta1

Muzica nunta: Taraful Nicu Sutic si solista Tatiana Porfire

nunta3 nunta1
nunta3

nunta1

nunta3

nunta1

nunta3

nunta1

nunta3

nunta1

Muzica nunta: Taraful Nicu Sutic si solista Cristina Gheorghiu

nunta1
scroll back to top

Muzica nunta, Formatii nunta

Muzica nunta :: Formatii nunta :: Linkuri Utile :: Articole :: Harta Site :: Foto Video Nunta