formatii muzica nunta formatii muzica nunta
  • Cvartet Arpeggione, Muzica nunta, Formatii nunta, pe Twitter
  • Cvartet Arpeggione, Muzica nunta, Formatii nunta, pe Facebook
  • Cvartet, Arpeggione, Muzica nunta, Formatii nunta, DJ, foto, video, dansatori, taraf, nunti, botezuri
  • Retele de socializare
Informatii Contact:  0751 030 020

Dansuri Turcesti

Dansuri turcesti


Membri: 4 perechi
Repertoriu: Dansatori profesionisti muzica turceasca

 


Trupa de dansatori turci este o initiativa deosebita care s-a nascut avand la baza traditiile si obiceiurile turcesti dobrogeni si crimeeni, reusind sa sintetizeze dansuri ce provin din diferite regiuni ale lumii turcice.

Dansatori profesionisti, tineri dar experimentati in urma multiplelor concursuri nationale si internationale, vor fi o pata de culoare si rafinament la petrecerea Dumneavoastra atat prin look-ul lor extravagant si oriental, cat si prin dansurile speciale, turcesti. Cunoscut astazi ca fiind unul dintre cele mai bune grupuri folclorice cu specific turcesc din Romania, aceasta trupa a luat fiinta in anul 2001, participand de-a lungul activitatii sale la festivaluri si proiecte culturale, nationale si internationale. Ansamblul apartine filialei Mihail Kogalniceanu a "Uniunii Democrate a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania", fiind reprezentativ pentru intreaga etnie turceasca din Dobrogea.
Va punem la dispozitie mai multe pachete de dansuri adaptate in functie de spatiul de dans si de timpul alocat acestor show-uri. Dansatorii profesionisti danseaza genurile turcesti in mai multe reprize.

Pe parcursul a 9 ani de activitate, tinerii dansatori au reusit sa revigoreze in inima comunitatii turcesti frumusetea dansului si cantecului traditional, fiind in acelasi timp ambasadori ai culturii turcilor dobrogeni prin participarea la proiecte culturale ale comunitatii europene.

De multe ori dansatorii profesionisti sunt considerati un element optional pentru ceremonia de nunta. Insa prezenta acestora va dinamiza cu siguranta atmosfera nuntii, si va constitui un impuls pentru dansurile invitatilor

Acesti tineri dansatori, care vor anima evenimentul Dumneavoastra au participat deja la festivaluri nationale organizate in Cluj, Odorheiul Secuiesc, Sibiu, Timisoara, ca parte a proiectului interetnic national 'Prietenia'. Premiile castigate in cadrul festivalului 'Mladite Dobrogene' din Constanta dovedesc faptul ca, desi aflati la inceput de drum, tinerii dansatori promit sa transmita la randul lor aceeasi pasiune si entuziasm, reprezintand cu mandrie comunitatea din care fac parte.

 

scroll back to top

Muzica nunta, Formatii nunta

Muzica nunta :: Formatii nunta :: Linkuri Utile :: Articole :: Harta Site :: Foto Video Nunta