formatii muzica nunta formatii muzica nunta
  • Cvartet Arpeggione, Muzica nunta, Formatii nunta, pe Twitter
  • Cvartet Arpeggione, Muzica nunta, Formatii nunta, pe Facebook
  • Cvartet, Arpeggione, Muzica nunta, Formatii nunta, DJ, foto, video, dansatori, taraf, nunti, botezuri
  • Retele de socializare
Informatii Contact:  0751 030 020

Dansatori Profesionisti

DANSATORI PROFESIONIŞTI

Membri: Perechi de dansatori
Repertoriu: Pachet 4 dansuri: vals lent, vals vienez, cha cha, jive.

Dansatorii profesionisti vor da un plus de rafinament petrecerii Dumneavoastre !

Dansatori profesionisti, tineri dar experimentati in urma multiplelor concursuri nationale si internationale, vor fi o pata de culoare si rafinament la petrecerea Dumneavoastra atat prin look-ul lor extravagant si elegant, cat si prin dansurile speciale.
Va punem la dispozitie mai multe pachete de dansuri adaptate in functie de spatiul de dans si de timpul alocat acestor show-uri. Dansatorii profesionisti danseaza genurile standard si latino in mai multe reprize, dupa fiecare moment acestia invita la dans oaspetii dumneavoastra pentru a anima petrecerea, surpriza fiind ca insusi mirii pot fi luati la dans.


Show-uri standard si latino


Fie ca vreti dansuri de societate: vals lent, tango, vals vienez, slow fox trot si quick step …, fie ca vreti dansuri latino: rumba, salsa, cha-cha, jive, merengue, samba …, la noi le gasiti pe toate !
Pentru ca dintotdeauna timiditatea a existat printre oameni, probabil ca una din problemele pe care si le fac mirii cu privire la petrecerea de nunta va fi prezenta pe ringul de dans. Pentru o atmosfera plina de animatie si totodata exotica prezenta catorva perechi de dansatori profesionisti pot face un spectacol superb la nunta voastra.

De multe ori dansatorii profesionisti sunt considerati un element optional pentru ceremonia de nunta. Insa prezenta acestora va dinamiza cu siguranta atmosfera nuntii, si va constitui un impuls pentru dansurile invitatilor

Imbracati de gala, de la doua si pana la zece perechi de dansatori profesionisti ce reprezinta Romania la Campionatele Internationale de Dans Sportiv, va pot incanta cu demonstratii extraordinare pe dansuri de societate - Tango, Vals vienez, Slow-fox, Quick-step, Vals lent si dansuri latino-americane - Samba, Rumba, Cha-cha sau Jive .

scroll back to top

Muzica nunta, Formatii nunta

Muzica nunta :: Formatii nunta :: Linkuri Utile :: Articole :: Harta Site :: Foto Video Nunta