formatii muzica nunta formatii muzica nunta
  • Cvartet Arpeggione, Muzica nunta, Formatii nunta, pe Twitter
  • Cvartet Arpeggione, Muzica nunta, Formatii nunta, pe Facebook
  • Cvartet, Arpeggione, Muzica nunta, Formatii nunta, DJ, foto, video, dansatori, taraf, nunti, botezuri
  • Retele de socializare
Informatii Contact:  0751 030 020

Despre noi

Formatii / Solisti / CoverBand / DJ Sonorizare / Foto-videoGenul abordat: muzica populara de nunta, muzica internationala
Telefon contact: 0751 030 020

FORMATIINUNTA.com  este unul din cele mai cunoscute si mai bine cotate site-uri  din domeniul serviciilor pentru nunta, unul din liderii pieţei de organizari de evenimente din Bucuresti, dar si din tara. Cu o experienta de peste 10  ani in acest domeniu si nenumarate evenimente în portofoliu, agentia noastra vine in intampinarea celor ce vor sa aiba o petrecere de neuitat, oferind solutii optime de consiliere si organizare. Calitatea serviciilor oferite, fie ca este vorba de muzica ( formatie nunta, formatie cover, taraf nunta, cvartet, dj.) sau servicii foto-video este ireprosabila. Acest lucru este confirmat de feedback-urile pozitive pe care le primim de la clientii nostri, cu care nu de putine ori ne reintalnim. Investim timp si resurse pentru ca fiecare aspect al muncii noastre sa fie la standarde inalte, fie ca este vorba de serviciile prestate sau relatia cu clientii.
Seriozitatea si profesionalismul cu  care venim în întampinarea clientilor, dar si faptul ca le oferim sfaturi, promoţii, reduceri, consultanţă, invitaţii la evenimente şi multe alte surprize placute, ne claseaza in topul preferintelor acestora.
Ne mandrim cu un colectiv de profesionisti, specializati in diverse genuri muzicale incepand de la muzica populara traditional romaneasca din toate zonele tarii, pana la formatii de cover, jazz, café-concert, etc.

 

 

scroll back to top

Muzica nunta, Formatii nunta

Muzica nunta :: Formatii nunta :: Linkuri Utile :: Articole :: Harta Site :: Foto Video Nunta