Sari la conținut

Severals Band

Trupa s-a format in toamna anului 2010 din dorinta de a canta si interpreta piesele, “altfel” decat restul trupelor de cover. Ne-au trebuit cateva repetitii intense,apoi am inceput sa cantam in cluburi, la evenimente private cat si la corporate-urile din Bucuresti si din tara.
Din anul 2010, n-am lipsit nicio saptamana de pe scena muzicala si recunoasterea publicului a inceput sa apara treptat. In spatele succesului nostru, sta o munca asidua in sala de repetitii,profesionalism si atentie la detalii.
Despre componenta trupei…. Suntem 5 baieti si o fata…,fata creatza cum zic unii! Doua voci, bass, chiatara electrica, keyboard si tobe, toti cantand inainte cu diferite trupe mai mult sau mai putin consacrate pe scenele din Bucuresti si din tara, acumuland astfel o vasta experienta muzicala si nu numai… Unii dintre componentii trupei studiind chiar de fragezi muzica.
Repertoriul nostru… un mix de piese pe care le cantam cu drag si pe care publicul le asteapta cu nerabdare de fiecare data.De la piese “goldies” care au scris istorie,pana la piese actuale.Ca stil muzical trecem prin reggae,funk,R&B,latino,dance,pop-rock,rock’n roll si chiar si populara romaneasca dar,inainte de toate importanta ramane adaptarea la public si la calitatea prestatiei live.
Multi ar caracteriza trupa Severals zicand doar… muzica live, distractie si stare de bine!