formatii muzica nunta formatii muzica nunta
  • Cvartet Arpeggione, Muzica nunta, Formatii nunta, pe Twitter
  • Cvartet Arpeggione, Muzica nunta, Formatii nunta, pe Facebook
  • Cvartet, Arpeggione, Muzica nunta, Formatii nunta, DJ, foto, video, dansatori, taraf, nunti, botezuri
  • Retele de socializare
Informatii Contact:  0751 030 020

Alte servicii evenimente

Alte servicii


Pachete servicii nunta la cele mai mici preturi
   
Dansatori profesionisti

Cu miscari coregrafice extraordinare, dansatorii nostri profesionisti vor anima ambianta petrecerii dumneavoastra dansand impreuna cu invitatii si vor aduce plusul de energie de care nunta, botezul sau petrecerea are nevoie, eleganta, rafinament si dinamism..
...citeste mai mult, formatii nunta

  Dansatori Muzica Populara

Este atat de antrenant ca la nunta sau botez sa te intalnesti cu dansurile populare jucate de profesionisti fie hora, sarba, sarba in doi, brasoveanca, perinita, geampara, mintita, invartita ardeleneasca, batuta moldoveneasca, ciobanasul .
...citeste mai mult, formatii nunta

  Dansuri Cabaret

Momentele artistice deosebite ale dansului de cabaret international si autohton executat de profesioniste, ofera evenimentului dvs. o nota incendiara unica si o bunadispozitie.
...citeste mai mult, formatii nunta

 
   
Dansuri orientale

Dansul oriental prin miscarea soldurilor, abdomenului, bratelor, capului, pieptului si umerilor, scot in evidenta senzualitatea formelor femeii si incalzeste atmosfera petrecerii dumneavoastra la cote incendiare.
...citeste mai mult, formatii nunta

  Dansuri Grecesti

Fie dansul cu batiste Kalamatiano, dansul Tsamiko acrobatic executat de baieti, dansul de fete, dar executat si in perechi Karagouna, sau binecunoscutul Sirtaki dansurile grecesti confera multa voie buna pentru cei care iubesc ritmurile grecesti. ...citeste mai mult, formatii nunta

  Dansuri Turcesti

Dansuri Turcesti, dansuri tradiţionale turceşti, Gazi Demirel, darbuka, tarabana, ritmurile de sorginte turceasca dau petrecerii multa senzualitate si voie buna
...citeste mai mult, formatii nunta

 
   
Aranjamente florale

Aranjamentele florale dau culoare si o mireasma deosebita oricarui eveniment sau zi deosebita din viata dumneavoastra. Ele creaza o ambianta placuta indiferent de natura evenimentului: nunta, petrecere, zi de nastere.
...citeste mai mult, formatii nunta

  Ursitoare botez

Ursitoarele, vin la nasterea bebelusului, la petrecerea de botez, spectacolul ce va ramane ca moment unic peste ani. Ursitoarele vor realiza un show in versuri alese cu grija si personalizat pentru fiecare bebelus .
...citeste mai mult, formatii nunta

  Masini de epoca

Pentru ca nunta dvs sa castige in stil si eleganta oferim pe toata durata evenimentului masini de epoca in perfecta stare, marci renumite, impreuna cu soferi profesionisti, costumati adecvat evenimentului dumneavoastra.
...citeste mai mult, formatii nunta

 
   
Artificii

Evenimentul dumneavoastra va creste in intensitate cu o memorabila experienta de jocuri de artificii, concretizate in spectacole cu texte sau logo-uri animate. Cu focurile de artificii se pot crea impresionante momente prin inscriptiile pirotehnice pentru litere, cifre, nume, simboluri.
...citeste mai mult, formatii nunta

  Porumbei

Porumbei voiajori pentru biserica. Porumbeii voltati va vor astepta pe covorul rosu la finalul cununiei religioase, in timp ce perechile de porumbei voiajori isi vor lua zborul chiar din palmele dvs.
...citeste mai mult, formatii nunta

 
Pachete servicii nunta la cele mai mici preturi scroll back to top

Muzica nunta, Formatii nunta

Muzica nunta :: Formatii nunta :: Linkuri Utile :: Articole :: Harta Site :: Foto Video Nunta