formatii muzica nunta formatii muzica nunta
  • Cvartet Arpeggione, Muzica nunta, Formatii nunta, pe Twitter
  • Cvartet Arpeggione, Muzica nunta, Formatii nunta, pe Facebook
  • Cvartet, Arpeggione, Muzica nunta, Formatii nunta, DJ, foto, video, dansatori, taraf, nunti, botezuri
  • Retele de socializare
Informatii Contact:  0751 030 020

Modalitati de plata

Plata in numerar


Plata cu numerar se face in lei sau euro, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul  Arpeggione. In cazul livrarii produselor(poze/filmari/ albume printate) de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata cu cardul la livrare

Puteti efectua plata la livrare cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Pentru acest tip de plata este nevoie sa anuntati inainte agentul pentru trimiterea POS-ului mobil la livrarea comenzi. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Ordin de plata


Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Arpeggione, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. 
 

Plata la sediul folosind cardul


Puteti efectua plata la sediu Arpeggione cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Plata in rate cu card fara dobanda


Puteti achizitiona produsele dorite cu plata in rate fara dobanda folosind unul din cardurile acceptate de site-ul nostru Card Avantaj, Star Bt si Cardul de cumparaturi Raiffeisen cu rate intre 6 si 12 luni. Platile se pot efectua la sediul nostru si in curand direct pe site.
scroll back to top

Muzica nunta, Formatii nunta

Muzica nunta :: Formatii nunta :: Linkuri Utile :: Articole :: Harta Site :: Foto Video Nunta